Відправлено!
Експерт зв'яжеться з Вами найближчим часом.
Підібрати
індивідуальний тур?
Залиште свій номер телефону, наш travel-консультант зв'яжеться з Вами, уточнить побажання та запропонує найкращі варіанти подорожі під Ваш запит.

Натискаючи кнопку, Ви погоджуєтесь з умовами обробки персональних даних.

10 готелів, в яких варто побувати у 2023-му році

Підсумок 2022-го року у сфері подорожей наштовхнув редакторів одного з провідних журналів світу Condé Nast Traveler скласти список рекомендованих для відвідування готелів, які показали себе з найкращої сторони і в яких, на їхню думку, є сенс зупинитися цього року по-справжньому вимогливим клієнтам.

Ми з цього списку обрали ті, які перевірили самі та із задоволенням рекомендуємо Вам відпочинок в них.

Caruso, A Belmond Hotel, Amalfi Coast – Ravello, Italy
Ця будівля, що височіє над містом Равелло на вершині пагорба з видом на затоку Салерно – один із найромантичніших куточків Амальфі. Готель розпочав своє життя як палаццо 11 століття, і його розташування поєднується з традиційним італійським шармом декору.

Caruso є величним готелем з мармуровими коридорами, широкими арками і склепінчастими стелями, обвітреними старими підлогами, фресками і люстрами. Його величні вітальні обставлені цінним антикваріатом, а стіни обвішані репродукціями та картинами старих майстрів.

Тут є безліч зручностей та послуг, наприклад, знаменитий пейзажний басейн, який часто входить до кращих готельних басейнів у світі. Є кілька ресторанів та барів, SPA-центр та тренажерний зал, морські прогулянки та трансфер до узбережжя. Обслуговування старомодне та уважне: персонал запам’ятовує імена гостей та заохочується до спілкування.

Grand Hotel Tremezzo – Como, Italy
Елегантний, стильний та модний Grand Hotel Tremezzo велично височить на західному березі, пропонуючи вишукані інтер’єри, що поєднують яскраві кольори та класичні деталі. Позагорайте біля плаваючого басейну, розпивайте коктейлі на терасі або проїдьте вздовж озера на одному з найшикарніших водних лімузинів готелю.

Grand Hotel Tremezzo стоїть на березі озера, звідки відкривається чудова панорама Комо. Його величний фасад звернений до красивого Белладжіо, що лежить на східному березі. Від готелю всього кілька хвилин ходьби до прекрасної вілли Карлотта 17-го століття, де розташовані вражаючі сади площею 20 акрів з екзотичними рослинами та квітами, а регулярні човнові рейси до місць навколо озера вирушають з Каденаббії менш ніж за півмилі на північ.

У задній частині готелю сховані пишні сади, що розкинулися на п’яти акрах, тиха гавань, що забезпечує усамітнення, яке здається в милі від шуму.

Це одні з найкращих зручностей в окрузі, особливо видатний SPA-центр. Ви знайдете стильний плавучий басейн, а в саду за ним розташований більш відокремлений басейн, освітлений ґрунтовий тенісний корт і панорамна доріжка, що веде до озера. Підніміться нагору, щоб помилуватися чудовим краєвидом. Усередині є більярдна та читальна зала.

Гості можуть проїхатися озером на одному з чудових водних лімузинів готелю з червоного дерева, а також можуть бути організовані польоти на гідролітаку над озером. Послуги консьєржа відповідають найрізноманітнішим вимогам гостей (у люксах на верхніх поверхах надаються послуги особистого дворецького), а також можуть бути організовані кулінарні тури та майстер-класи.

Сервіс доброзичливий, гостинний та професійний. Приємно бачити молоду та динамічну команду персоналу (що не так часто зустрічається у гранд-готелях Італії).

Le Meurice – Париж, Франція
Розташований на порозі саду Тюїльрі, готель приймає високопоставлених гостей майже 200 років, і сьогодні його версальська велич як і раніше приваблює світську еліту. Страви вишукані, але ситні, а номери одночасно величні та затишні.

Готель розташований на дорозі. Ця дорога – вулиця Ріволі, одна з найвідоміших вулиць Парижа, із садом Тюїльрі прямо через дорогу.

Двері, що обертаються, з воротарем біля парадного входу в Ріволі – це портал між метушнею ультрацентрального Парижа і вишуканим простором блискучої розкоші і стриманої скромності. Багата велич (елегантні вікна та скляні панелі від підлоги до стелі, оригінальні карнизи, доричні колони) будівлі XIX століття поєднуються з вишуканими декоративними елементами у стилі XVIII століття, такими як ліпнина на стінах, підвісні портрети та люстри.

Після ремонту Філіпа Старка, останній з яких було проведено у 2016 році, пишність скриньки для коштовностей межує з сучасними елементами, такими як сюрреалістичні переплетені колони у вестибюлі та вінілові шезлонги, прикрашені камінням у стилі 18-го століття.

Гості мають відчуття, що про них тихо і непомітно піклуються, починаючи з «Доброго дня» воротарів і закінчуючи стриманою та ефектною реєстрацією. Консьєрж-служба може організувати будь-що. Відомо, що Далі платив персоналу за вилов окремих мух у саду Тюїльрі — малоймовірно, що сьогодні такі самі дивовижні прохання будуть відхилені.

Santa Marina, Luxury Collection Resort, Mykonos – Greece
Відомий своїм розкішним обслуговуванням, стильним рестораном Buddha Bar Beach та повною конфіденційністю. Він також знаходиться в пишній, бездоганній обстановці з приватним пляжем на Міконосі.

Доступні послуги вищого рівня, такі як гелікоптер, злітний майданчик та приватний пірс. У SPA-салоні Ginkgo вода вільно тече під фальшпідлогою, створюючи атмосферу дзен на вході. Терапія бренду ESPA відображає природу Міконоса. Процедури в хаммамі проводяться в кахельному та мармуровому приміщенні з традиційними раковинами в стилі Османа.

Ocean House – Watch Hill, Rhode Island, USA
Цей вікторіанський готель 1868 року, що колись служив місцем літнього відпочинку для багатих і знаменитих, розташований на Уотч-Хілл, звідки відкривається чудовий краєвид Монтоку, острова Блок і Атлантичного океану. У готелі з 57 номерами є багато зручностей, серед яких кілька ресторанів, SPA-салон світового класу і приватний пляж з білим піском.

Ласкавий і послужливий персонал пишається тим, що працює в готелі. На ділянці площею 13 акрів є безліч зручностей, зокрема величезний парк OH! SPA; критий басейн із морською водою з видом на Атлантичний океан; фітнес-центр зі студією руху, а також кардіо- та силовими тренажерами та кортами для сквошу. Зовні гості можуть пограти в крокет або вирушити на галявину для гольфу. В Ocean House діє політика без чайових (за винятком їжі та напоїв), і всі види діяльності безкоштовні, включаючи йогу з гідом, уроки кулінарії, використання чотирьох кабріолетів Mercedes-Benz для самостійних екскурсій та багато іншого. Wi-Fi та послуги паркувальника також включені.

The Mark – New York City, New York, USA
Зупиніться у розкішному будинку біля Центрального парку в самому серці Верхнього Іст-Сайду. Готель Mark обіцяє просторі номери, шикарні деталі дизайну та достатньо горщиків, а також ресторан та бар Jean-Georges Vongerichten, де стильні люди обідають та п’ють.

Колони елітних магазинів – наприклад, Vera Wang, Missoni та Christian Louboutin – знаходяться на відстані витягнутої руки. Met Breuer (сучасний аванпост Метрополітен-музею) знаходиться за три хвилини ходьби від дверей готелю, а до головної будівлі Метрополітен-музею менше п’яти хвилин.

Заплануйте тренування з гуру фітнесу Деном Флоресом. Після цього ви можете прослизнути в салон Frédéric Fekkai, щоб зробити манікюр та зачіску, аби провести модну ніч у місті. Застрибуйте у велорикшу для швидкої прогулянки околицями або вирушайте до Центрального парку на одному з велосипедів The Mark. За покупками? Дозвольте консьєржу організувати приватну зустріч у Bergdorf Goodman. На території є кіоск для чищення взуття John Lobb і книгарня Assouline.

NoMad Las Vegas – USA
Цей класичний європейський бутік-прибудова до великого курорту Park MGM Resort схожий на готель. Це більш спокійне, більш витончене та більш прогресивне доповнення до одного з улюблених готелів-казино на Стріпі.

Курорти MGM утворюють майже окремий комплекс у південній частині Стріпу. Всі розваги з неоновими відблисками, заради яких більшість людей приїжджає сюди, знаходяться на порозі, а вся імперія MGM та супутні розважальні заклади знаходяться за кілька хвилин ходьби, наприклад, The Park Theatre, інтимне місце, яке приймає гучні імена, такі як Леді Гага, Джанет Джексон та Aerosmith.

Cheval Blanc St-Barth – St Barts
Цей аванпост, що більше нагадує стан буття, ніж просто готель, примикає до найкрасивішого пляжу острова, Бе-де-Фламанд, пропонуючи інтер’єри Жака Гранжа, прикрашені фірмовими зручностями кольору запорошеної троянди. У готелі є спа-центр Guerlain і два ресторани з меню, люб’язно наданим талановитим шеф-кухарем Жаном Імбером.

Як і належить палацовому статусу, тут з вами поводяться як з королівською особою, без особливих проблем: від вашого дворецького, що розпаковує чемодан, до чарівного генерального менеджера, яка знаходить час, щоб випити з вами.

Caribbean Hotel Photographer, Riviera Maya, Mexico | Hotel Esencia | Architecture, Lifestyle, Interiors | Tanveer Badal

Hotel Esencia – Xpu-Ha, Mexico
Цей суперстильний бутік-притулок розташований на спокійній ділянці білого піску. Люкси виходять вікнами на океан або потопають у зелені джунглів, у ресторанах подають щойно спійману рибу та морепродукти, є спа-салон у стилі майя, а в барі із солом’яним дахом подають найкращі сорти маргарити у місті.

Готель розташований на пляжі Кспу-Ха, трохи більше ніж за годину їзди від аеропорту Канкуна, а мальовничі руїни майя та модні міські бари, бутіки та ресторани знаходяться за 30 хвилин їзди на південь. Поруч ви можете поплавати в сенотах, а колоніальне місто Меріда знаходиться за три години їзди.

Улюблене голлівудськими знаменитостями місце, адже готель надає справжнє усамітнення. Затиснутий між джунглями та пляжем і оточений ідеально доглянутими газонами, усіяними високими пальмами, колишній будинок відпочинку італійської герцогині у стилі гасієнди схожий на щось зі сторінок журналу про дизайн — яскраво-білий та наповнений ретельно підібраною колекцією сучасних меблів.

La Mamounia – Marrakech, Марокко
Найлегендарніший готель Марракеша – великий, сміливий та безсоромно зухвалий. Колишній будинок королівської сім’ї приймав блискучу безліч VIP-персон у своїх 210 кімнатах, і хоча скандальна реконструкція 2009 року залишила палац частини його чарівності, скарби залишилися, як і гарні історичні сади.

Готель розташований у чудовому місці в районі Хівернаж, недалеко від Медини і майже навпроти знаменитого мінарету Кутубія. Таксі чекають на вході, щоб за 10 хвилин доставити вас або в Джемаа-ель-Фна, або в серце Геліза (нове місто). Найкраща частина – це навколишні 17 акрів князівських садів, які захищають готель від зовнішнього шуму та чарівним чином висвітлюються вночі.

З того часу, як Вінстон Черчілль (який вперше відвідав Марракеш у 1935 році) прийняв Mamounia як свій зимовий будинок, готель славиться своїм бездоганним вишуканим обслуговуванням. Після прибуття втомленого мандрівника чекають гарячі рушники, мигдальне молоко та фініки, а номери обставлені продуманими деталями, такими як оберемки свіжих троянд, свіжоспечені тістечка з прянощами та спокусливі вази з фруктами. Чи знаходитесь ви в одному з п’яти барів, чотирьох ресторанів, величезного підземного SPA-салону, перукарні, міні-торговельного центру або поряд з басейнами (критим та відкритим), кожне ваше бажання буде враховано з увагою.

The Chedi Muscat – Oman
Chedi Muscat, де знаходиться найдовший басейн на Близькому Сході (призначений для дорослих), є магнітом для мирних відпочиваючих із високими ідеалами. На берег викочують килимок, щоб захистити ноги від сланцю, закуски біля басейну включають морські гребінці в скоринці з фундука, а в бутику продаються предмети колекціонування.

Довгий басейн має довжину приблизно з футбольне поле (плюс ще два), а також приватний пляж та тенісні корти. Тренажерний зал виглядає як виставковий зал дизайнерських меблів, з високотехнологічними тренажерами, зі смаком захованими за ширмами-машрабіями, а в SPA-центрі є процедурні кабінети з гідромасажними ваннами та приватними хаммамами.

One&Only Royal Mirage – Dubai
One&Only Royal Mirage – це романтичний пляжний курорт, що складається з трьох об’єктів: королівського арабського двору, палацу в мавританському стилі та затишної резиденції і спа-салону. На гостей чекають номери з видом на море, пишні сади, розкішний SPA і одні з найкращих ресторанів міста.

Мінімалісти відводять погляд. Цей сучасний арабський особняк обурливо багатий на склепінчасті арки, величні куполи, бронзові статуї бедуїнів, мозаїчні коридори і розписані вручну стелі. З 65 акрами доглянутих садів та басейнів, що межують з острівцями з пальмами, це найбільший курорт One&Only у світі, але в ньому все ще панує затишна атмосфера бутік-готелю.

Гостей заздалегідь запитують про їх побажання, тому частування в номер (такі як шоколад та макаруни) орієнтовані на ваші уподобання. Активні гості можуть потренуватися на тенісних кортах, займатися в ультрасучасному фітнес-центрі або зайнятися водними видами спорту, такими як каякінг та віндсерфінг. У розкішному SPA-центрі One&Only можна замовити східні процедури у хамамі.

В який з готелів вирушити – вибір за Вами. Можливо, у майбутній подорожі на Вас чекає один зі світових готелів, який не включений до списку журналу… Якщо Ви розповісте нам про свої побажання, ми допоможемо Вам.


Читати також

Виберіть бажану мову
ua ruen