Відправлено!
Експерт зв'яжеться з Вами найближчим часом.
Підібрати
індивідуальний тур?
Залиште свій номер телефону, наш travel-консультант зв'яжеться з Вами, уточнить побажання та запропонує найкращі варіанти подорожі під Ваш запит.

Натискаючи кнопку, Ви погоджуєтесь з умовами обробки персональних даних.

Враження. Два нових польоти на повітряній кулі в ОАЕ

Подивіться на ОАЕ з висоти пташиного польоту на нових локаціях ОАЕ. Що Вам ближче: панорама дубайської пальми чи розкішна пустеля?

Пустеля Аль-Ваді

Політ на повітряній кулі у Рас-Аль-Хаймі триватиме 60 хвилин. Участь у ньому можуть приймати до 20 пасажирів одночасно. Тут на Вас чекає чудовий вид на схід сонця, піщані дюни та гори Хаджар. А після польоту гостей пригощають сніданком із випічкою, м’ясним асорті, тарілками із фруктами та гарячим. Також планується шоу за участю аравійських соколів, сов та яструбів. Усі пасажири повезуть додому сувенірний сертифікат польоту, підписаний пілотом повітряної кулі.

«Пасажири отримають справді незабутні враження, побачивши з висоти пташиного польоту чудові краєвиди та величну дику природу Рас-Аль-Хайми», — каже Уейн Джек, виконавчий директор ActionFlight.

Стосовно вартості. Квиток для дорослого обійдеться від 1 315 дирхамів (близько 358 $) та 1 155 дирхамів (близько 315 $) для дитини. Приватні замовлення також доступні для поціновувачів особливого досвіду.

Пальма Джумейра

Чарівний вид на знаменитий острів Пальма Джумейра пропонують у легендарному готелі Atlantis, The Palm 5*. Початкова точка подорожі – пляж аквапарку Aquaventure.

Повітряна куля підніметься на висоту 300 метрів. Але на відміну від 60-хвилинного польоту над пустелею, цей політ триватиме лише 10 хвилин, після яких гості потраплять у лаунж-зону з видом на воду.

Політати на повітряній кулі може будь-який бажаючий, без обмежень за віком та вагою. Це враження також підходить і для інвалідних візків.

Вартість. Для дорослого квиток обійдеться в 175 дирхамів (близько 48 $) та 75 дирхамів (близько 20 $) для дітей. До речі, політ дітей до трьох років є безкоштовним.

Для тих, хто бажає політати без черги, є так звані пріоритетні квитки (275 дирхамів = близько 75 $ для дорослих і 125 дирхамів = 34 $ для дітей), що також включають безкоштовні безалкогольні напої, каву або чай у лаунджі.

Є й приватні чартери за фіксованою ставкою 5 500 дирхамів (близько 1 500 $) від двох до 30 осіб терміном до 20 хвилин, залежно від погоди.

«У нас є спеціальна команда з проведення заходів, яка працюватиме в кожному конкретному випадку відповідно до запитів та вимог, які вони отримують, тому кожен захід буде унікальним та індивідуальним», — сказав представник The National.

Життя – це про моменти. Не втрачайте їх. Звертайтеся до нас і ми організуємо найкращі враження, де б Ви не знаходились!

Наші контакти:
+38 067 000 01 11
res@raisky.ua


Читати також

Виберіть бажану мову
ua ruen