Відправлено!
Експерт зв'яжеться з Вами найближчим часом.
Підібрати
індивідуальний тур?
Залиште свій номер телефону, наш travel-консультант зв'яжеться з Вами, уточнить побажання та запропонує найкращі варіанти подорожі під Ваш запит.

Натискаючи кнопку, Ви погоджуєтесь з умовами обробки персональних даних.

Вдала ідея для сніданку, обіду чи вечері в Лондоні

Північна сторона відомої вулиці Пікаділі в Лондоні. Саме тут знаходиться ресторан HIDE, який прикрасить Вашу незабутню подорож в Англію. Кухар із зіркою Мішлен Оллі Дабу зробить Ваше перебування в цьому розкішному місці незабутньо вражаючим.

Саме тому немає ніякого сенсу говорити про якість їжі та її подачу. Тут все настільки естетично та смачно… суцільний рай для професійних фуд-блогерів та гурманів.

Ось декілька страв з меню: cмажений гребінець з топінамбуром, ревенем і рожевою геранню; восьминіг на грилі з салатом з гарбуза, волоських горіхів і цільної пшениці, фініками та Ерл Греєм; королівський краб з ріпою, ромашковим медом та солоною олією; приготоване на пару тюрбо і ніжний товчений бульйон із наструції; скибки смаженого на повільному вогні гуся з березовим соком і хрумкою капустою та ін.

Уся атмосфера триповерхового та по-справжньому п’ятизіркового місця неначе говорить “ти на вершині світу, насолоджуйся!”.

А що по інтер’єру? 

Одним із ключових елементів ресторану є сходи, навколо яких можна сказати і почалося будівництво. Тут уважні до деталей, сам ресторан виконаний в стилі скандинавської стриманості.

HIDE має 3 поверхи. 3 різних простори, які неначе запрошують у подорож.

Перший, Above. Тут гостям пропонують авторське дегустаційне меню із 11 страв з wine pairing. Персонал ресторану розповість вам про історію, регіони вин та особливості страв. 

Другий, Ground. Тут подають регулярне меню. Це місце, де відчуваєш себе більш розслабленим. До речі, на поверсі є пекарня, завдяки якій в ресторані завжди свіжий та смачних хліб.

Третій, Below, знаходиться у підвальному приміщенні ресторану. Тут винний погреб, коктейль-бар та кімнати для закритих вечерь. У кожної з кімнат своя тематика, а винна карта пропонує неперевершену глибину.

Із приємностей: ліфт до приватних кімнат прямо з парковки, є зарядні пристрої, туалетні кімнати з приналежностями розкішного бренду Le Labo та багато якісних деталей, завдяки чому до ресторану хочеться повертатися.

Відвідайте та поділіться враженнями, ми допоможемо забронювати столик та підібрати для Вас чудові варіанти проведення часу в Англії.


Читати також

Виберіть бажану мову
ua ruen